Stefan Filarski

30 augustus t/m 10 november, Stenden Art Gallery (in Stenden Hogeschool) in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Schilderijen. Na een carrière van ruim 20 jaar als Art Director in de reclamewereld ben ik in 2014 professioneel gestart als kunstenaar. Dit omdat dat al een lang gekoesterde droom was en ik vaak s’ avonds en in het weekend schilderde om ontspanning te vinden. Mijn werk kenmerkt zich door zijn gela...

Lees meer

Schilderijen.

Na een carrière van ruim 20 jaar als Art Director in de reclamewereld ben ik in 2014 professioneel gestart als kunstenaar. Dit omdat dat al een lang gekoesterde droom was en ik vaak s’ avonds en in het weekend schilderde om ontspanning te vinden. Mijn werk kenmerkt zich door zijn gelaagdheid. Een zoektocht naar esthetische harmonie en balans in chaos, waarbij grafische vormen tekst en kleur een eigen verhaal vertellen. Soms gecombineerd met fotografie en digitale technieken. Het werk zweeft tussen abstract en figuratief en tussen cobra en pop-art in mijn mening. Grote gebaren en kleine details wisselen elkaar af.

Inspiratie vind ik in de wereld om mij heen zoals een plat getrapt en verweerd blikje wat ergens op de grond ligt of een stapel plat geperste kartonnen dozen die met tie wrapsvast zitten maar ook muren waar op al jaren word aangeplakt of gesneden groente op mijn snijplank fascineren mij.

Ik gebruik deze beelden vaak als ondergrond, basis voor een werk en laat het op een canvas drukken zodat ik niet met een witte ondergrond start. Kort geleden ben ik begonnen met een serie digitale collages waarbij ik een kleurrijke fantasie wereld creëer van foto’s, de eerste, ‘On the path of enlightenment’ is opgebouwd uit 71 lagen en is nu te vinden op mijn website waar je een mooi overzicht vindt van mijn werk.

Neem gerust contact met mij op. Voor meer informatie of voor een bezoek in mijn atelieraan de Cornelis Trooststraat 48 in Leeuwarden

Lees minder

Links

Data en tijden

maandag 30 augustus 2021 t/m woensdag 10 november 2021

maandag : 8:30-17:00
dinsdag : 8:30-17:00
woensdag : 8:30-17:00
donderdag : 8:30-17:00
vrijdag : 8:30-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stenden Art Gallery (in Stenden Hogeschool)
Rengerslaan 8
8917 DD LEEUWARDEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader