Stefano Keizers - Hans Teeuwen

8 december, SPOT/Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Reprise. Stefano Keizers. Wat kunnen we nog over hem zeggen? Al een paar jaar laat hij alles en iedereen in opperste verwarring achter. Spot hij met theaterwetten. Banjert hij over de beeldbuis. Zijn vorige programma Sorry Baby werd met sterren overladen. “Bloedstollend cabaret,” schreef NRC Handel...

Lees meer

Reprise.

Stefano Keizers. Wat kunnen we nog over hem zeggen? Al een paar jaar laat hij alles en iedereen in opperste verwarring achter. Spot hij met theaterwetten. Banjert hij over de beeldbuis. Zijn vorige programma Sorry Baby werd met sterren overladen. “Bloedstollend cabaret,” schreef NRC Handelsblad (?????). “Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen,” prees Trouw om vele redenen deze show de hemel in (?????).

En nu komt hij met Hans Teeuwen. Zo heet de show. Hans Teeuwen komt zelf niet. Al weet je het met Stefano maar nooit. Als je één ding vooraf van hem weet, is het zijn onvoorspelbaarheid. In zijn eerste voorstelling schonk Stefano zijn lichaam. In de tweede zijn ziel. Nu is de rest aan de beurt. Hierna ben je van hem af.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 8 december 2022 : 20:15 - 21:45

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

SPOT/Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@spotgroningen.nl

€ 19,50