Stefano Keizers - Ik ga stuk

25 februari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Keihard lachen met de finalisten van Ik ga stuk! Cabaretier Stefano Keizers begeleidde maandenlang finalisten van het nieuwe BNNVARA-programma Ik ga stuk! op hun weg naar het hoofdpodium. Iedere finalist droomt maar van één ding: een carrière als cabaretier. Ontdek welke drie comedytalenten het sch...

Lees meer

Keihard lachen met de finalisten van Ik ga stuk!

Cabaretier Stefano Keizers begeleidde maandenlang finalisten van het nieuwe BNNVARA-programma Ik ga stuk! op hun weg naar het hoofdpodium. Iedere finalist droomt maar van één ding: een carrière als cabaretier. Ontdek welke drie comedytalenten het schopten tot de finale en woon hun eerste theatertour ooit bij in Hoogeveen.

Juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong beoordelen welke Ik ga stuk-deelnemers de finale bereiken en daarmee hun eerste theatertour mogen spelen. Samen vormen de drie cabaretiers in de dop een avondvullend cabaretprogramma. Nederlandse grootmeesters als Tineke Schouten, Peter Heerschop en de Ashton Brothers bereiden de ambitieuze winnaars voor op hun eerste optredens voor het Nederlandse publiek. Ben jij erbij?

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 februari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 22,50