Sterke zwakke mannen

8 oktober, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

PREMIÈRE Bartho Braat en Maurice Mulderij. Bartho Braat en Maurice Mulderij presenteren een muziektheatervoorstelling over de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon. Een humoristisch, melancholisch, muzikaal en ontroerend verhaal met thema’s als liefde, relaties en ziekte. De relatie tussen vade...

Lees meer

PREMIÈRE Bartho Braat en Maurice Mulderij.

Bartho Braat en Maurice Mulderij presenteren een muziektheatervoorstelling over de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon. Een humoristisch, melancholisch, muzikaal en ontroerend verhaal met thema’s als liefde, relaties en ziekte. De relatie tussen vader en zoon kenmerkt zich door het geheim dat vader met zich meedraagt.

Het schuurt continu tussen vader en zoon, maar ze kunnen ook niet zonder elkaar. De hippe zoon is Love Coach, cabaretier en maakt gevoelige liedjes, waar de vader maar het zijne van vindt. De zoon adoreert zijn moeder en rekent zijn vader de scheiding aan. Vader zou graag een nieuwe vrouw ontmoeten, maar verder dan hilarische taferelen door het lovecoachen van de zoon komt het helaas niet. Als de zoon dan eindelijk achter het geheim komt, is vader al niet meer aanspreekbaar. Voor hem is het geheim werkelijkheid geworden.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 8 oktober 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 17,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader