Sterreboslive: Black River Roots en Blue Funkateers

14 augustus, Sterrebos (ingang Hereweg) in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Weer heerlijk genieten in het bos. Fijn bijpraten met een drankje, hapje of een dansje. Zelf je drankje meenemen mag natuurlijk ook. Black River Roots herken je aan de mooie gitaarsolo’s en diepe bassen. Muziek met Amerikaanse roots en een vleugje funk. Deze band speelt verhalende luisterliedjes, m...

Lees meer

Weer heerlijk genieten in het bos. Fijn bijpraten met een drankje, hapje of een dansje. Zelf je drankje meenemen mag natuurlijk ook.

Black River Roots herken je aan de mooie gitaarsolo’s en diepe bassen. Muziek met Amerikaanse roots en een vleugje funk. Deze band speelt verhalende luisterliedjes, maar ook nummers met uptempo. Black River Roots begon op een wel heel bijzondere manier, namelijk tijdens een kappersafspraak bij kapster Kim. Daar liet Richard Vrieze spontaan een nummer horen met zijn gitaar. Ondertussen is het duo Kim en Richard verder uitgegroeid tot een vijfkoppige band.
De Roots snakten naar optredens en zijn dan ook blij dat dat nu weer kan en mag. Want studiowerk vinden ze mooi, maar live optreden is nog veel mooier.

Het studiowerk is nu achter de rug en er staat veel op de planning. Zo staan The Black River Roots  onder andere op Oerol, op 18 juni. Hun optredens worden wel omschreven als “een femme fatale op zang, opwindende gitaarsolo’s, lazy drums en zompige bassen”. 

Bandleden:
Zang: Kim Kloet
Gitaar/zang: Richard Vrieze
Banjo/gitaar/zang: Reinout van der Veen
Bas/zang: Rolf Tanger
Drums: Maikel Tanger

Blue Funkateers

De bandleden van de 'Blue Funkateers' houden van blues en voegen daar - als het even kan - ook een gezonde portie funk en groove aan toe. Door deze samensmelting zijn hun  bluesnummers zeer dansbaar. Vrijheid binnen de nummers is een belangrijk thema. Hierdoor krijgen alle nummers extra dynamiek en is er connectie met het publiek. De bandleden van Blue Funkateers rouleren nog wel eens. Tijdens SterrebosLive op 14 augustus staat er een extra uitgebreide bezetting op het podium. Zanger/gitarist/mondharmonicaspeler Hans Colijn is toegevoegd. En zangeres Kris Vesseur brengt met haar speciale stem een aantal bekende nummers. Helaas kan gitarist Rudmer van der Meer er deze middag niet bij zijn in verband met muziekverplichtingen in Polen.

Bezetting:
Zang/gitaar: Hans Colijn
Zang/gitaar: Reinout van der Veen
Zang: Kris Vesseur
Bass: JD Alkema,
Sax: D.J. Heinstra
Drums: Marcel Jasper

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 14 augustus 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis