Sterrin - Sterrins Dierenencyclopedie

12 maart 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kindertheater (7+). Na twee theatertournees over haar avonturen met slangen, krokodillen en hagedissen komt dierengek Sterrin nu met een compleet vernieuwde voorstelling. In 'Sterrin’s Dierenencyclopedie' komt het hele dierenrijk aan bod. Ecologe Sterrin krijgt in haar dagelijkse leven zo veel leu...

Lees meer

Kindertheater (7+).

Na twee theatertournees over haar avonturen met slangen, krokodillen en hagedissen komt dierengek Sterrin nu met een compleet vernieuwde voorstelling. In 'Sterrin’s Dierenencyclopedie' komt het hele dierenrijk aan bod.

Ecologe Sterrin krijgt in haar dagelijkse leven zo veel leuke vragen over dieren, dat ze er een eigen podcastserie over begonnen is. Zo is 'Sterrins Dierenencyclopedie ontstaan'. Iedere aflevering gaat over een ander dier en de leefomgeving van dat dier. Want Sterrin heeft een groot hart voor de natuur, wat alleen maar groter is geworden toen ze in het wild moest overleven tijdens Expeditie Robinson. Ze probeert de natuur zoveel mogelijk te behoeden voor bedreigingen zoals vervuiling en bosbranden en geeft tips over wat wij zelf kunnen doen om dit tegen te gaan.

'Sterrins Dierenencyclopedie' gaat over alle soorten dieren. Niet alleen de populaire, maar ook over dieren die we misschien niet zo goed kennen; de ‘buitenbeentjes’. Want klein of groot, mooi of lelijk, aaibaar of glibberig, lief of eng, ieder dier heeft een onmisbare plek in onze wereld. En het is Sterrin’s missie om dat aan iedereen te laten zien. Sterrin vindt het jammer en onnodig dat er buitenbeentjes zijn, zowel bij dieren als bij mensen. Iedereen telt mee en is even belangrijk.

'Sterrins Dierenenencyclopedie' laat je zien hoe geweldig het dierenrijk is en hoeveel er nog te ontdekken valt.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 maart 2023 : vanaf 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : € 10.00 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 15,00