Stichting Openluchtspel Havelte - Kuur'n

10 augustus t/m 26 augustus, Openluchttheater De Speulkoele in HAVELTE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Openluchtvoorstelling door St. Openluchtspel Havelte. Klucht in drie bedrijven door NICO TORRENGA Joris runt een goedlopend Spa & Wellnesscenter midden in de Drentse natuur. Samen met zijn medewerkers zorgt hij ervoor dat het zijn gasten aan niets ontbreekt. Het is druk: de chefkok is ziek en Jor...

Lees meer

Openluchtvoorstelling door St. Openluchtspel Havelte.

Klucht in drie bedrijven door NICO TORRENGA

Joris runt een goedlopend Spa & Wellnesscenter midden in de Drentse natuur. Samen met zijn medewerkers zorgt hij ervoor dat het zijn gasten aan niets ontbreekt. Het is druk: de chefkok is ziek en Joris heeft een vreemd onderbuikgevoel… Er klopt iets niet… maar wat? Zijn tweelingbroer Floris schiet te hulp, met alle gevolgen van dien.

Adem heel diep in, rustig weer uit en ontspan! Openluchtspel Havelte bezorgt u een onvergetelijke avond vol humor, bijzondere gasten en intense yogasessies!

Alles lijkt zen, maar is dat wel zo?


Er is weer volop actie in het bostheater “De Speulkoele” in Havelte. Na 2 jaren niet te hebben kunnen optreden staan we er weer voor de volle 100% dit jaar. Er zullen dit jaar voorstellingen worden gegeven onder de naam “Kuur’n”. Tweemaal per week wordt er (weer of geen weer) door de spelersgroep gerepeteerd onder leiding van regiseuse Sabine Osinga. Soms met letterlijk geen droge draad meer aan het lijf zijn de spelers zich in hun rol aan het inleven. Hilarische taferelen welke soms per avond meerdere malen moeten worden overgedaan net zo lang tot Sabine tevreden is.

Daarnaast wordt er natuurlijk volop gebouwd aan het decor, want dat dit een plaatje moet zijn (natuurlijk in 3D) is zo langzamerhand een must en goede gewoonte. Alle zaterdagen wordt er volop geklust zowel aan het decor als ook aan de rest van het theater om alles spic en span te hebben voordat de eerste bezoekers een voorstelling kunnen gaan zien.

De eerste voorstelling is een actie van Albert Heijn (Abe Brouwer) in Havelte waarbij iedereen voor een kaartje kan sparen. Deze voorstelling is op 9 juli. Daarna volgen er 8 voorstellingen op 15 juli, 10, 12, 17, 24, en 26 augustus waarbij opgemerkt dat de 10e een matineevoorstelling betreft en aanvangt om 19:00 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 12 augustus 2022 : vanaf 20:30
wo 17 augustus 2022 : vanaf 20:30
wo 24 augustus 2022 : vanaf 20:30
vr 26 augustus 2022 : vanaf 20:30

Toelichting: wo 10/8 om 19.00 uur, niet op 19/8

Waar is het?

Openluchttheater De Speulkoele
Kerklaan 2a
7971 CV HAVELTE