Stiefkiekn in 't duuster

8 oktober, Diverse locaties in WESTERBORK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 8 oktober is weer het prachtige Stiefkiekn in ’t duuster. Ook dit jaar staan langs de route levende standbeelden die zichzelf verlichten of in de schijnwerpers staan. Naast de levende standbeelden zijn er onder weg ook een aantal andere straat acts te zien zijn. Stiefkiekn in ‘t duuster...

Lees meer

Op zaterdag 8 oktober is weer het prachtige Stiefkiekn in ’t duuster. Ook dit jaar staan langs de route levende standbeelden die zichzelf verlichten of in de schijnwerpers staan. Naast de levende standbeelden zijn er onder weg ook een aantal andere straat acts te zien zijn.

Stiefkiekn in ‘t duuster is een sfeervolle wandeling van circa 3,5 km door o.a. bos en hei en is geschikt voor het gehele gezin. Je kan op verschillende plaatsen starten in de route.

De combinatie die op deze avond gemaakt wordt met Natuur, kunst en theater maakt dat u bijna gelooft dat u in een sprookje bent beland.

Omdat de paden in het bos en op de hei niet altijd egaal zijn, is het handig dat u een zaklampje meeneemt.

U kunt de route die staat aangegeven gewoon gaan wandelen en onderweg komt u vanzelf de kassa tegen, waar u uw entree geld kunt voldoen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 19:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 2.00
Kinderen : Gratis (t/m 3 jaar)