Stiekem Sneekweek: Popquiz Live

7 augustus, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Test je popkennis tijdens de grote Sneker Popquiz Live en win te gekke prijzen! Op zaterdag 7 augustus wordt onze zaal omgetoverd tot heuse poparena tijdens de Popquiz Live met Kings of Diamonds. Met als centraal thema de top 2000. Aan de hand van deze lijst met de 2000 beste songs aller tijden kun...

Lees meer

Test je popkennis tijdens de grote Sneker Popquiz Live en win te gekke prijzen!

Op zaterdag 7 augustus wordt onze zaal omgetoverd tot heuse poparena tijdens de Popquiz Live met Kings of Diamonds. Met als centraal thema de top 2000. Aan de hand van deze lijst met de 2000 beste songs aller tijden kunnen deelnemers het vanavond tegen elkaar opnemen om te bepalen wie DE popkenners van Sneek zijn!

Vele diepte- en hoogtepunten uit de rijke popgeschiedenis zullen voorbijkomen in de acht ronden tellende quiz. Denk daarbij naast algemene vragen ook aan geluidsfragmenten, videoclips, lyrics maar ook aan live gespeelde en/of gezongen passages en wie weet moet je als deelnemer zelf ook nog het podium op. Interactiviteit staat centraal in deze epische popstrijd met een knipoog waarbij ook nog eens leuke muzikale prijzen te winnen zijn!

De liveband van de avond vandaag is Kings of Diamonds. Deze energieke, frisse partyband uit Drachten heeft al aardig wat popquizen op hun naam staan en weten precies hoe ze je door de quiz heen moeten helpen. Verwacht dikke mash-ups, en korte doch herkenbare snippets van uiteenlopende hits.

Luister jij tussen kerst en oud & nieuw dag en nacht naar Radio2? Weet jij het antwoord op vragen als “Wie is Mr. Mojo Risin”? Kan jij de lijst der lijsten wel dromen? Of ben je een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Koop dan snel een ticket voor jouw team! Deelname kost € 8,- per team van maximaal 2 personen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 7 augustus 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 8.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 8,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader