Stiltedag

30 oktober, Cursuscentrum De Poort (locatie Friesestraatweg) in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stiltedag in Groningen Stiltedag Het lijkt alsof de behoefte aan ontspanning en even niets moeten steeds groter wordt in onze drukke maatschappij. Daarnaast brengt deze tijd vele grote problemen met zich mee. Het is belangrijker dan ooit om daarom de tijd te nemen voor rust, bezinning en bewustword...

Lees meer

Stiltedag in Groningen

Stiltedag
Het lijkt alsof de behoefte aan ontspanning en even niets moeten steeds groter wordt in onze drukke maatschappij. Daarnaast brengt deze tijd vele grote problemen met zich mee. Het is belangrijker dan ooit om daarom de tijd te nemen voor rust, bezinning en bewustwording. Geef Stilte Stem biedt jou hiervoor de mogelijkheid in de vorm van een Stiltedag. Een dag lang in een relaxte sfeer met anderen mensen verblijven. De focus op jezelf in plaats van op de buitenwereld.

Hoe?
Bij aankomst hebben we een korte kennismaking en wordt het programma uitgelegd. We vervolgen met een zit- en loopmeditatie. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met mediteren. Doordat het stil mag worden in jezelf, kom je automatisch bij je essentie uit. En dan blijkt dat het daar uiteindelijk heel fijn vertoeven is. Vaak zijn we ons daar, door alle drukte, niet meer bewust van. Door middel van oefeningen wordt je hierin begeleidt.

Wat brengt het je?
Na deze dag heb je weer scherper waar je uitdagingen zitten op weg naar een completer en lichter leven. Doordat je het zelf ervaren hebt, is het niet een eenmalig iets, maar kun je het gaan inzetten om jouw verlangen te gaan leven. Het verschil van je verlangen voelen óf bedenken vanuit je hoofd wat je anders wilt, is een wezenlijk verschil. Het voelen van je verlangen brengt een interne beweging mee vanuit je lichaam gestuurd.

Wanneer?
Zondag 30 oktober 2022 van 10:00 - 16:00. De dag dat we weer terug gaan naar de wintertijd. Inloop is vanaf 09:45.

Waar?
Stichting De Poort aan de Friesestraatweg 31 in Groningen. De Poort is erkend als Algemeen Nut Beogende Instrelling (ANBI) en voorziet in cursusen, workshops, lezingen rond persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en bewustzijnsontwikkeling. Deze locatie is sinds januari 2021 extra beschermd door een nieuwe ventilatie systeem voor een veilig en comfortabel binnenklimaat.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deze Stiltedag zijn € 45,- per persoon. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Graag zelf voor je lunch zorgen.

Laat jij jouw stilte spreken op zondag 30 oktober? Graag tot dan!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 30 oktober 2022 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 45.00

Waar is het?

Cursuscentrum De Poort (locatie Friesestraatweg)
Friesestraatweg 31
9718 NB GRONINGEN