Storm: Theater RAST - GRACE

6 oktober, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tarantinesk liefdesverhaal herschrijft onze blik op het slavernijverleden. Theater RAST staat stevig met haar voeten in de veranderende samenleving en reageert vanuit Turks-Nederlands DNA op theatrale wijze op wat er om ons heen gebeurt. De groep brengt het soort verhalen dat niet vanzelfsprekend o...

Lees meer

Tarantinesk liefdesverhaal herschrijft onze blik op het slavernijverleden.

Theater RAST staat stevig met haar voeten in de veranderende samenleving en reageert vanuit Turks-Nederlands DNA op theatrale wijze op wat er om ons heen gebeurt. De groep brengt het soort verhalen dat niet vanzelfsprekend op de Nederlandse podia te zien is.

Grace, een stuk van Ada Ozdogan en Momo Samwel, is een Tarantinesk liefdesverhaal dat zich afspeelt in een kapitalistische, westerse wereld, waar de tijd aangebroken is voor justice en payback. Het stuk herschrijft onze blik op het slavernijverleden. Regisseur Ozdogan houdt het westen met dit verhaal een spiegel voor over de ideologieën die het zichzelf toe-eigent en de leugens over de geschiedenis die het zichzelf voorhoudt, uit angst voor de waarheid.

Om vervolgens letterlijk alles aan flarden te schieten. Grace wordt een Nederlandse Django Unchained, waarin elk ego te groot lijkt en gerechtigheid wordt voltrokken jegens hen die kwaad hebben gedaan. Alleen de liefde zal overleven op de achtergebleven rokende en dampende aarde.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 6 oktober 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
CJP : € 17.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl