Stormram

17 september, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Noordelijke theatermakers verrassen met een theatrale performance. ‘Stormram’ is een nieuw concept, een langs de verschillende theaters in Noord-Nederland reizend programma, dat werk van nieuwe noordelijke makers toont. Theaters zijn soms wat huiverig om onbekend werk te presenteren, omdat het risi...

Lees meer

Noordelijke theatermakers verrassen met een theatrale performance.

‘Stormram’ is een nieuw concept, een langs de verschillende theaters in Noord-Nederland reizend programma, dat werk van nieuwe noordelijke makers toont. Theaters zijn soms wat huiverig om onbekend werk te presenteren, omdat het risico op een slechtgevulde zaal op de loer ligt. Dat maakt het voor nieuwe noordelijke makers soms lastig om hun werk gespeeld te krijgen. ‘Stormram’ neemt deze drempels weg door een double bill te presenteren van een professionele maker en een work-in-progress van een aanstormend talent. Elke avond wordt afgesloten met een nagesprek tussen publiek en makers.

In Ogterop zijn deze avond deze twee producties te zien:
- moON Productions / Hendrik Aerts laat een work-in-progress laten zien van de nieuwe voorstelling Narrow Spaces. Narrow Spaces wordt een surrealistische neo-opera over schuld en schaamte, over passie, vernedering en intimiteit - geïnspireerd op het werk van de Amerikaanse schrijver James Purdy. Het verhaal gaat niet over een identiteitscrisis rondom geaardheid, maar het overweldigende verlangen van de personages naar identiteit zet wel de aard van hun wezen op het spel. De voorstelling vangt een ongrijpbare wereld die tegelijkertijd poëtisch en muzikaal is, visueel indrukwekkend, teder en dramatisch is. De voorstelling gaat in april 2023 in première.

- Teddy’s Last Ride presenteert 9 Weeks From Now, een multidisciplinaire danstheatervoorstelling over de eerste negen weken na de conceptie en de reis van het opgroeien, met zijn uitdagingen en verwachtingen; het gaat over wie je bent, hoe je gezien wordt volgens de maatschappij op basis van het geslacht dat je is toegewezen en wie je wilt of moet zijn.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 september 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 14.50

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 14,50