Stormram

12 januari 2023, Kielzog Theater in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

STORMRAM is een rondreizend theaterprogramma langs de verschillende theaters in Noord-Nederland, waarin werk van nieuwe Noordelijke makers wordt getoond. Één avond per seizoen gooit een theater haar deuren open voor nieuw en misschien onbekend werk. Een STORMRAM avond bestaat uit een double-bill va...

Lees meer

STORMRAM is een rondreizend theaterprogramma langs de verschillende theaters in Noord-Nederland, waarin werk van nieuwe Noordelijke makers wordt getoond.

Één avond per seizoen gooit een theater haar deuren open voor nieuw en misschien onbekend werk. Een STORMRAM avond bestaat uit een double-bill van een affe, avondvullende voorstelling van een gevorderde maker en een work-in-progress van een aanstormend talent. Elke avond wordt afgesloten met een professioneel gemodereerd nagesprek, waarin publiek en makers met elkaar in gesprek gaan.

Het experiment is van Het Kanaal. Het Kanaal is een biodynamisch kunstenaarscollectief dat zich boven alles bezighoudt met de verbinding van mens en natuur. Met prachtige muziek en literaire teksten maken ze
er in een half uur echt een feestje van. www.het-kanaal.nl

De avondvullende voorstelling is van Teddy’s Last Ride. 9 Weeks From Now is een multidisciplinaire danstheatervoorstelling over de eerste negen weken na de conceptie en de reis van het opgroeien, met zijn uitdagingen en verwachtingen; het gaat over wie je bent, hoe je gezien wordt volgens de maatschappij op basis van het geslacht dat je is toegewezen en wie je wilt of moet zijn. https://teddyslastride.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 12 januari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 13.50
CJP : € 10.00

Toelichting: incl. pauzedrankje.

Waar is het?

Kielzog Theater
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl

€ 13,50