Stormram

23 november, Theater De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Noordelijke theatermakers verrassen met een theatrale performance. STORMRAM ziet dat het voor makers moeilijk is om in het Noorden hun voorstellingen te kunnen spelen. En voor theaters is het moeilijk om onbekend werk te programmeren, omdat het risico op weinig bezoekers groot is. STORMRAM neemt de...

Lees meer

Noordelijke theatermakers verrassen met een theatrale performance.

STORMRAM ziet dat het voor makers moeilijk is om in het Noorden hun voorstellingen te kunnen spelen. En voor theaters is het moeilijk om onbekend werk te programmeren, omdat het risico op weinig bezoekers groot is. STORMRAM neemt deze drempels weg door nieuw werk te presenteren onder één duidelijke, overkoepelende noemer en ondersteunt zowel de theaters als de makers bij het presenteren van dat werk en de publiciteit daaromheen.

STORMRAM is een nieuw rondreizend programma langs de verschillende theaters in Noord-Nederland, waarin werk van nieuwe Noordelijke makers wordt getoond. Één avond per seizoen gooit een theater haar deuren open voor nieuw en misschien onbekend werk.

Een STORMRAM avond bestaat uit een double-bill van een affe, avondvullende voorstellingvan een professionele maker en een work-in-progress van een aanstormend talent. Elke avond wordt afgesloten met een professioneel gemodereerd nagesprek, waarin publiek en makers met elkaar in gesprek gaan.

STORMRAM is opgericht en wordt gerund door creatief producenten Joran de Boer en Milan

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 23 november 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 14.50

Waar is het?

Theater De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
0517 395363
www.theaterdekooornbeurs.nl
post@theaterdekoornebeurs.nl

€ 14,50