StoryTrail stadswandeling Leeuwarden

12 juni, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zondagmiddag 12 juni kan je een heerlijke duik nemen in het rijke stadsverleden van Leeuwarden. Verhalenverteller Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Hij presenteert een unieke stadswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen. Dwalend door de straten en stegen va...

Lees meer

Op zondagmiddag 12 juni kan je een heerlijke duik nemen in het rijke stadsverleden van Leeuwarden. Verhalenverteller Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Hij presenteert een unieke stadswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen.

Dwalend door de straten en stegen van de binnenstad laat Deodorus je kennismaken met de helden én de schurken van lang geleden. Hij vertelt meeslepende verhalen over steenrijke prinsen, roekeloze vechtersbazen, strenge rechters en sluwe snoepverkopers. Én over een hartstochtelijk staatsman.

Hoe het afliep met die eeuwenoude stadsbewoners? Hoe dit bonte gezelschap het al die tijd samen heeft uitgehouden in één stad? En waar het kostbare tafelzilver van de Oranjes is gebleven? Verteller Deodorus laat het je allemaal beleven tijdens deze wandelende vertelvoorstelling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 12 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337NXR en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 12 juni 2022 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.50 € 15.50
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar) Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 9.79 (6 t/m 12 jaar ) € 9.79 (6 t/m 12 jaar )

Voorverkoop: https://storytrail.nl/stadswandeling/leeuwarden/.

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN

€ 15,50