StoryTrail stadswandeling Leeuwarden

26 september, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden. Een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Deodorus (alter ego van verteller Frank Belt) is je gids. Hij verwelkomt je graag bij de première-wandeling op zondag 26...

Lees meer

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden. Een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Deodorus (alter ego van verteller Frank Belt) is je gids. Hij verwelkomt je graag bij de première-wandeling op zondag 26 september.

Na vele omzwervingen kwam verteller Deodorus naar Friesland. Hij raakte verslingerd aan Leeuwarden en aan de eeuwenoude stadsverhalen. Die verhalen brengt hij tijdens de StoryTrail stadswandeling tot leven. En hoe! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een meeslepende legende.

Deodorus vertelt verhalen over armoe en rijkdom. Want Leeuwarden was lange tijd een stad van steenrijke prinsen en prinsessen, maar ook van straatarme arbeiders. Zij leefden vlak naast elkaar en tegelijkertijd mijlenver uiteen.

Hoe hebben arm en rijk het zo lang in één stad met elkaar weten te rooien? En waar staan wij zelf eigenlijk op de wankele ladder van de rijkdom? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden - een spannend, vrolijk, interactief vertelavontuur dat je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 26 september 2021 om 14.00 uur.

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 september 2021 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.00 € 14.00
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar) Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 12.00 (6 t/m 12 jaar ) € 8.84 (6 t/m 12 jaar )

Toelichting: reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Voorverkoop: https://storytrail.nl/stadswandeling/leeuwarden/.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN

€ 19,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader