StoryTrail stadswandeling

14 augustus, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Leeuwarden als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op elke tweede zondag van de maand neemt verteller Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistor...

Lees meer

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van Leeuwarden als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op elke tweede zondag van de maand neemt verteller Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Leeuwarden wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je beleeft ongekende rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. Je wordt goeie maatjes met prinsen en prinsessen - maar ook met boeven en oplichters. En je gaat op zoek naar een spoorloos verdwenen schat. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 14 augustus, zondag 11 september en zondag 9 oktober 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337NXR en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 14 augustus 2022 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.00 € 15.50
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar) Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 12.00 (6 t/m 12 jaar ) € 9.79 (6 t/m 12 jaar )

Toelichting: Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337NXR en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79)..

Voorverkoop: https://storytrail.nl/stadswandeling/leeuwarden/.

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN