StoryTrail stadswandeling

11 september, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De geschiedenis van Leeuwarden beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 11 september. Acteur Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen. De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wete...

Lees meer

De geschiedenis van Leeuwarden beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 11 september. Acteur Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Deodorus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Deodorus neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je maakt kennis met de prinsen en prinsessen die vroeger in Leeuwarden woonden. Met roekeloze vechtersbazen, sluwe snoepverkopers en strenge rechters. Je beleeft hun ongelooflijke avonturen. En je ontdekt wat er van al die historie nog terug is te zien in de stad van nu.

Zo wandel je dwars door de rijke stadshistorie. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 10 juli 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337NXR en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 september 2022 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.00 € 15.50
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar) Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 12.00 (6 t/m 12 jaar ) € 9.79 (6 t/m 12 jaar )

Toelichting: Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337NXR en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79)..

Voorverkoop: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden.

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN

€ 19,00