StoryTrail Theaterwandeling

27 november, Martinitoren in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stadswandeling vol sagen, legenden en historische stadsverhalen door verhalenverteller Johannes, opg. storytrail.nl. Een verteltheatervoorstelling met de eeuwenoude binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Groningen. Op zondag 27 november neemt acteur Johannes van Theatergezelschap...

Lees meer

Stadswandeling vol sagen, legenden en historische stadsverhalen door verhalenverteller Johannes, opg. storytrail.nl.

Een verteltheatervoorstelling met de eeuwenoude binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Groningen. Op zondag 27 november neemt acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Groningen wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Bittere strijd en innige liefde, euforie, hoop, wanhoop en een waar sprookjeshuwelijk: je gaat het allemaal meemaken.

Verteller Johannes brengt de geschiedenis van Groningen zo meeslepend tot leven dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen komt te staan van een eeuwenoude schipper, een deftige gravin of een oersterke turfdrager. Zo wandel je anderhalf uur lang dwars door de stadsgeschiedenis. Een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 27 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.00 € 15.50
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar) Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 12.00 (6 t/m 12 jaar ) € 9.79 (6 t/m 12 jaar )

Toelichting: Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79)..

Voorverkoop: https://storytrail.nl/stadswandeling/groningen/.

Waar is het?

Martinitoren
Martinikerkhof 4
9712 JG GRONINGEN
050 4062625