Straling onder Toezicht

8 december, Online in ONLINE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Straling onder Toezicht Nu 5G tijdens de huidige maatregelen ‘gewoon’ wordt uitgerold, is het van belang om ons beter te verdiepen in wat straling doet met al het leven op aarde. Dit webinar kan daar een bijdrage aan leveren. Dit webinar heeft dezelfde titel als het pas uitgekomen boek Straling ond...

Lees meer

Straling onder Toezicht

Nu 5G tijdens de huidige maatregelen ‘gewoon’ wordt uitgerold, is het van belang om ons beter te verdiepen in wat straling doet met al het leven op aarde. Dit webinar kan daar een bijdrage aan leveren.
Dit webinar heeft dezelfde titel als het pas uitgekomen boek Straling onder Toezicht,  dat de spreker samen met 2 collega’s; de fysicus Dr. Ir. George Remkes en de publicist Sander Funneman geschreven heeft. 

Het webinar en het boek gaan over de effecten van de elektromagnetische velden van de mobiele telefonie (2G t/m 4G) op de natuur inclusief de mens, die naar voren gekomen zijn uit wetenschappelijk onderzoek. Dit gaat over subthermische effecten, dus zonder dat levend weefsel door de straling opgewarmd wordt. Het natuurgedeelte gaat over bodemmicroben tot en met bomen, vogels en walvissen. Ook de effecten op de mens komen aan de orde. De effecten van de straling die de 5G technologie gaat uitzenden zijn nog niet onderzocht.

De spreker is samen met een groep collega’s zo’n onderzoek aan het voorbereiden op de Veluwe. Dit gaat plaatsvinden in het veld. Ook hierover gaan de lezing en het boek. Dichtbij en ver van zendmasten zullen metingen gedaan worden aan straling, bodemmicroben, bomen, dieren en de gezondheid van mensen. Er heeft ook nog niet eerder zo’n breed opgezet veldonderzoek plaatsgevonden, ook niet aan eerdere generaties draadloze telecommunicatie. Daarom vormen dit webinar en het boek een oproep tot onafhankelijk onderzoek. Het onderzoeksproject dient zo snel mogelijk te starten zodat eerst een nulmeting (ijkmeting, uitgangsmeting) gedaan kan worden. Je zult deze avond uitleg krijgen over de opzet van dit onderzoek.

Dr. Saskia Bosman is afgestudeerd als bioloog en specialiseerde zich in medische biologie. Als oprichtster van de biologische onderzoeksorganisatie InspiLab verricht zij niet alleen onderzoek, metingen en analyses maar heeft ook de benodigde coördinerende kwaliteiten in huis om divers onderzoek succesvol bijeen te brengen en te vertalen naar de praktijk.

De toegangsprijs voor deze avond bedraagt € 12,- Voor meer informatie: www.in-zicht.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 8 december 2021 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 12,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader