Strange Brew - The Beach Boys: Pet Sounds & Holland live

4 februari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Geniet van de grootste hits van The Beach Boys! Anne Soldaat, Yorick van Norden, Reyer Zwart, Jeroen Kleijn en Paul Bond vieren als Strange Brew de allermooiste gebeurtenissen uit de popmuziek. In een 18-koppige orkestrale bezetting brengen de mannen de albums Holland en Pet Sounds van the Beach Bo...

Lees meer

Geniet van de grootste hits van The Beach Boys!

Anne Soldaat, Yorick van Norden, Reyer Zwart, Jeroen Kleijn en Paul Bond vieren als Strange Brew de allermooiste gebeurtenissen uit de popmuziek. In een 18-koppige orkestrale bezetting brengen de mannen de albums Holland en Pet Sounds van the Beach Boys live ten gehore in De Tamboer. Leo Blokhuis presenteert dit heerlijke theaterconcert.

The Beach Boys werden bekend met hun surfsound, maar namen in 1972 een onverwachte wending met de plaat Holland. Onder de rook van Amsterdam, in Baambrugge, namen ze het album op in een tot studio omgebouwde schuur. Het album verscheen in 1973 en bleek hun laatste, echte artistieke wapenfeit.

Strange Brew, Leo Blokhuis en een aantal muzikale gasten blikken vijftig jaar later terug op deze tijd. Laat het maar aan pop-autoriteit don Leo over om te vertellen waarom the Beach Boys de glamour van LA verruilden voor een Nederlands dorpje. Strange Brew speelt Holland integraal.

Maar ook het magnum opus van the Beach Boys mag niet ontbreken. Pet Sounds groeide uit tot een van de meest invloedrijke popalbums aller tijden. Geen wonder, met hits als God only knows, Wouldn’t it be nice en I just wasn’t made for these times.

Strange Brew en Leo Blokhuis

Don Leo is al jaren het gezicht van de jaarlijkse Top 2000 a Gogo. Hij maakt prachtige documentaires, schrijft boeken en is regelmatig te horen op Radio 2. Samen met Strange Brew eert hij belangrijke gebeurtenissen uit het pop verleden. De band van bevriende muzikanten maakte onder meer al programma’s over Woodstock, Elvis Presley en Paul McCartney.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 februari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 29,50