geannuleerd

Streekmarkt

9 juli, De Vertakking in RYPTSJERK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit jaar organiseert Vertakking Evenementen in de lente en zomer iedere maand een streekmarkt bij de monumentale boerderij ‘de Vertakking’ in Ryptsjerk. De kramen met zowel food als non-food staan in de siertuinen rond de boerderij. De eerstvolgende Streekmarkt is op zaterdag 9 juli van 11.00 tot...

Lees meer

Dit jaar organiseert Vertakking Evenementen in de lente en zomer iedere maand een streekmarkt bij de monumentale boerderij ‘de Vertakking’ in Ryptsjerk.

De kramen met zowel food als non-food staan in de siertuinen rond de boerderij. De eerstvolgende Streekmarkt is op zaterdag 9 juli van 11.00 tot 17.00 uur. De data voor de komende Streekmarkten zijn zaterdag 13 augustus, 10 september en 8 oktober.

Op de streekmarkt staat iedere maand een gevarieerd en wisselend aanbod van kramen met streekproducten zoals fruit, groenten, kaas, eieren, honing, jams en siropen. Daarnaast is er een wisselend aanbod van non-food producten. Het gaat om producten van kleinschalige, zoveel mogelijk regionale bedrijven, zoals verzorgingsartikelen, handgemaakte cadeautjes en kleding. Er is een gezellig terras voor een hapje en drankje kunt gebruiken en de open tuin is vrij toegankelijk.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 juli 2022 : 11:00 - 17:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Vertakking
Binnendijk 73
9256 HL RYPTSJERK
0511 431331
www.devertakking.nl
info@devertakking.nl