Streekmarkt

9 oktober, De Vertakking in RYPTSJERK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vertakking Evenementen heeft van de gemeente vergunning gekregen om onze Streekmarkten te organiseren. Uiteraard gebeurt dit volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Food- & Non-food Producten zijn van harte welkom. De 6de Streekmarkt vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2021. De Streekmarkten...

Lees meer

Vertakking Evenementen heeft van de gemeente vergunning gekregen om onze Streekmarkten te organiseren. Uiteraard gebeurt dit volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Food- & Non-food Producten zijn van harte welkom. De 6de Streekmarkt vindt plaats op zaterdag 9 oktober 2021.

De Streekmarkten worden gehouden in de periode van mei tot en met oktober van dit jaar. Iedere maand zal het erf en de prachtige tuinen van onze monumentale boerderij in Ryptsjerk het decor vormen voor de Streekmarkten (data: 10 juli, 7 augustus, 11 september en 9 oktober 2021).

Zaterdag 10 juli a.s. zijn de openings/toegangstijden van 11.00 tot 17.00 uur, op het terrein van de Vertakking. U kunt hier uw producten aanbieden en uw bedrijf presenteren.

Het is de bedoeling om streekproducten aan te bieden die op kleinschalige en ambachtelijke wijze geproduceerd worden. Denk hierbij aan o.a. groenten, fruit, vis, vlees, zuivel, honing, wijnen, jams, siropen en eieren, maar ook bijv zeep en kaarsen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 oktober 2021 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Vertakking
Binnendijk 73
9256 HL RYPTSJERK
0511 431331
www.devertakking.nl
info@devertakking.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader