Streekproductenmarkt

25 juni, Borgterrein Ewsum in MIDDELSTUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De derde Streekproductenmarkt van 2022, de ‘Boerenmarkt’ op het voormalige Borgterrein van Ewsum in Middelstum, vindt dit jaar plaats op Zaterdag 25 juni. De Livemuziek zal worden verzorgd door: Popkoor RIPA. Openingstijd: 10.00-16.00 uur Verdere info: De Streekproductenmarkt wordt al een heel a...

Lees meer

De derde Streekproductenmarkt van 2022, de ‘Boerenmarkt’ op het voormalige Borgterrein van Ewsum in Middelstum, vindt dit jaar plaats op Zaterdag 25 juni.

De Livemuziek zal worden verzorgd door: Popkoor RIPA.
Openingstijd: 10.00-16.00 uur


Verdere info:
De Streekproductenmarkt wordt al een heel aantal jaren georganiseerd op het Borgterrein van Ewsum in Middelstum, Oosterburen 1, 9991 NB Middelstumdoor de Stichting Streekproductenmarkt Ewsum (SSME) in samenwerking met Werkpro Ewsum.

Op het prachtige Borgterrein Ewsum, waar het team van Werkpro olv. Kees Groenendijk schitterende tuinen heeft gerealiseerd en waar in het najaar van 2021 is begonnen met de bouw van een monumentale kas is, kan men 6 maal per jaar op de vierde zaterdag van de maand van april t/m september, producten uit de regio kopen tijdens de gezellige Streekproductenmarkt.

Voor nadere inlichtingen omtrent de Streekproductenmarkt op Ewsum, kunt u zich wenden tot Yke Toepoel, voorzitter van het bestuur van de Streekproductenmarkt Ewsum, tel. 06-53141089 / e-mail: ytoepoel@gmail.com

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Borgterrein Ewsum
Oosterburen 1
9991 NB MIDDELSTUM

gratis