Streekproductenmarkt Ewsum

26 juni, Borg Ewsum in MIDDELSTUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 26 juni is er weer een Streekproductenmarkt. Hier kan je direct van de producent uit de regio producten kopen. De producent geeft je graag uitleg over zijn of haar koopwaar. Er is van alles te koop: kaas, Groningse worst, groenten, fruit, vis, chutney, gezonde cosmetica, honing, plantj...

Lees meer

Op zaterdag 26 juni is er weer een Streekproductenmarkt. Hier kan je direct van de producent uit de regio producten kopen. De producent geeft je graag uitleg over zijn of haar koopwaar.

Er is van alles te koop: kaas, Groningse worst, groenten, fruit, vis, chutney, gezonde cosmetica, honing, plantjes en nog veel meer.

De wei naast de oprijlaan staat vol met oude landbouwvoertuigen en er zal een paar keer per dag een maaidemonstratie zijn. Onder het genot van live muziek is het Borgterrein te bezichtigen en kan je heerlijk wandelen door de prachtige tuinen. Op het terras van de Theeschenkerij, gevestigd in het Koetshuis, is koffie en thee met huisgemaakt gebak of een lekkere lunch.

Uiteraard volgens de geldende richtlijnen, op anderhalve meter en indien nodig met mondkapje. Er kan bij veel kramen gepind worden, maar contant geld kan ook.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 juni 2021 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Borg Ewsum
Oosterburen 1
9991 NB MIDDELSTUM
0596 613548
www.opewsum.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader