Streekproductenmarkt Nienoord

1 oktober, Landgoedboerderij Oosterheerdt in LEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De herfst gaat goed beginnen op de Streekproductenmarkt Nienoord! Het is een heerlijke tijd om de lekkerste en verse streekproducten te halen op onze markt. In Leek is er elke 1e zaterdag van de maand tussen 10u00 en 16u00 de gezellige Streekproductenmarkt Nienoord op Landgoedboerderij Oosterheerdt...

Lees meer

De herfst gaat goed beginnen op de Streekproductenmarkt Nienoord! Het is een heerlijke tijd om de lekkerste en verse streekproducten te halen op onze markt.

In Leek is er elke 1e zaterdag van de maand tussen 10u00 en 16u00 de gezellige Streekproductenmarkt Nienoord op Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

Op deze bijzondere Streekproductenmarkt Nienoord worden de lekkerste etenswaren uit de regio aangeboden. Zoals: brownies, koekjes, taartjes, kruiden, worst, vleeswaren, diverse soorten kaas, jam, chutney, honing, eieren, paling, ingemaakte en geweckte producten, (vergeten & bijzondere) groenten, fruit en aardbeien. Ook vaste planten en kruiden, wol en handgebreide producten zijn op de markt te vinden.

Eten uit de streek betekent ook eten van het seizoen. Het aanbod verschilt daardoor per markt. Dat houdt de maaltijden spannend en gezond.

U kunt uw auto parkeren bij de Rabobank of op het evenemententerrein. Het erf is per fiets bereikbaar.

We zien u graag op onze markt!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Landgoedboerderij Oosterheerdt
Oosterheerdtstraat 7
9351 BK LEEK
www.oosterheerdt.nl
boerderij@oosterheerdt.nl

gratis