Street Art Tour

5 juli t/m 31 oktober, Oldehoofsterkerkhof in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art. Hieronder vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. We bieden 3 verschilldend...

Lees meer

Ga mee met de enthousiaste gids van A Guide to Leeuwarden en leer Leeuwarden kennen aan de hand van Street Art.

Hieronder vallen diverse illegaal en legaal aangebrachte kunstuitingen in de openbare ruimte. Denk daarbij aan stickers, posters, graffiti en muurschilderingen. We bieden 3 verschilldende manieren aan om een Street Art tour te doen in Leeuwarden.

Openbare Street Art Tour: Vanaf 27 juni zijn er weer openbare Street Art Tours. Elke zondag om 14:00 uur. Deze tour begint op het Oldehoofsterkerkhof en duurt ongeveer 1,5 uur. De openbare Leeuwarden Street Art Tour is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, wel kun je aan het einde de gids een vrijwillige bijdrage geven. Je beslist dus zelf hoeveel de tour waard is. Ivm de grote populariteit moet je je van te voren aanmelden d.m.v. het contactformulier in te vullen op de website van A Guide to Leeuwarden.

Privé Tour: Een Privé tour is op elk moment van de week mogelijk en kost 50 euro per uur. 

Street Art Map: Je kunt de street art in Leeuwarden ook ontdekken met onze Street Art Map. Deze A3 kaart bevat 2 do-it-yourself wandelingen langs de mooiste street art in Leeuwarden en kost slechts 5 euro. De kaart is te koop bij Videokring to go, Klub de Dag, Ut Streekie, Hardwerk Fogeltje, The Saint, NØRD, Jouw Dagelijkse Kost en Hotel Post-Plaza.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 24 oktober 2021 : 14:00 - 15:30
zo 31 oktober 2021 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: je betaald aan het einde wat je de tour waard vond.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Oldehoofsterkerkhof
Oldehoofsterkerkhof
8911 DH LEEUWARDEN

Gerelateerde evenementen

Loader