Stropers op de Savanne

6 mei t/m 8 mei, Rensenpark in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een adventure game voor kinderen van 6 – 12 jaar. Opg. wildadventuregames.nl Help, de baby leeuw is meegenomen en we hebben dappere rangers nodig die ons kunnen helpen. Stropers op de Savanne is een adventure game. Kinderen stappen in een levensecht 1,5 uur durend computerspel. De unieke locatie en...

Lees meer

Een adventure game voor kinderen van 6 – 12 jaar. Opg. wildadventuregames.nl

Help, de baby leeuw is meegenomen en we hebben dappere rangers nodig die ons kunnen helpen. Stropers op de Savanne is een adventure game. Kinderen stappen in een levensecht 1,5 uur durend computerspel. De unieke locatie en de acteurs maken het tot een onvergetelijke ervaring. Het spel kan ook worden ingezet voor natuur & educatie doeleinden. Het spel is geschikt voor de leeftijden 6 t/m 12 jaar.

Het spel vindt plaats op een unieke locatie, de oude dierentuin in Emmen. Het spel is opgedeeld in verschillende levels, net als in een computerspel. Elk level wordt steeds een stukje spannender, op een kindvriendelijke manier. Tijdens het spel leren de kinderen over natuur & dierenwelzijn. Ze moeten allemaal spannende missies uitveoren om zo steeds dichterbij de vermiste baby leeuw te komen. Uw kind zal nog wekenlang napraten over deze unieke beleving.

Door de huidige corona maatregelen kunnen ouders niet mee doen. Elke groep kinderen wordt begeleid door een stoere ranger. De ouders mogen vanaf de kant kijken.

Kinderen worden geplaatst in een groep van maximaal 8 kinderen.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 6 mei 2021 : 14:30 - 19:30

Toelichting: ieder half uur

Prijzen

Kinderen : € 2.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Rensenpark
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader