Stu Larsen

17 mei, Lutherse Kerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Australische singer-songwriter. Support OSKA. De Australische singer-songwriter Stu Larsen keert in zijn oude Fiat Ducato terug naar Groningen voor een optreden in de Lutherse Kerk. We mochten de rondtrekkende troubadour ten tijde van de tweede Stu Larsen & Natsuki Kurai EP in 2018 al eens ontvange...

Lees meer

Australische singer-songwriter. Support OSKA.

De Australische singer-songwriter Stu Larsen keert in zijn oude Fiat Ducato terug naar Groningen voor een optreden in de Lutherse Kerk. We mochten de rondtrekkende troubadour ten tijde van de tweede Stu Larsen & Natsuki Kurai EP in 2018 al eens ontvangen in het Grand Theatre.

Larsen is zo’n rondtrekkende troubadour die uit een koffer leeft. In 2010 besloot hij om het comfort van een vaste woonplaats achter zich te laten en vervolgens met zijn gitaar de wereld over te reizen. De verhalen die hij onderweg opdoet, verpakt Larsen in fraaie, ingetogen folksongs. Deze verhalen liet hij al eerder horen op albums als Vagabond (2014), Resolute (2017) en Marigold (2020), waar laatstgenoemde opvallend meer uptempo nummers biedt dan we van Larsen gewend zijn. Een aanrader voor liefhebbers van Passenger en Bear’s Den!

Lees minder

Links

Data en tijden

di 17 mei 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 18.50

Waar is het?

Lutherse Kerk
Haddingestraat 23
9711 KC GRONINGEN
050 3120376

€ 18,50