Studio 52nd, het Geluid Maastricht en Asko|Schönberg - Good Game, brb

1 februari 2023, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jeugdtheater (11+) De wereld van de toekomst is digitaal, een wereld die mede door gamers wordt vormgegeven. In deze voorstelling geven hobbyisten en professionele e-sporters inzicht in de meerwaarde en de valkuilen van het gamen. De muziektheatermakers van het Geluid Maastricht, Studio 52nd en Ask...

Lees meer

Jeugdtheater (11+)

De wereld van de toekomst is digitaal, een wereld die mede door gamers wordt vormgegeven. In deze voorstelling geven hobbyisten en professionele e-sporters inzicht in de meerwaarde en de valkuilen van het gamen. De muziektheatermakers van het Geluid Maastricht, Studio 52nd en Asko|Schönberg verwerken hun teksten en composities in een muzikale voorstelling.

Laat je meeslepen door deze ode aan de speler en het spel en een reflectie op de invloed van gamen op je leven. Good Game brb is gemaakt door gamers, maar geschikt voor iedereen. In het nagesprek gaan de makers in op hun digitale levens.

Voor ouders is na afloop een ‘Good e-bag’ beschikbaar met handvatten en tools om de gesprekken over gamen aan de keukentafel verder te voeren.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 1 februari 2023 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl

€ 12,50