Studio eXp - De Wraak van de Klimaatpiraat

1 oktober, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

8+. De Wraak van de Klimaatpiraat is een educatieve escapetheaterproductie. De Klimaatpiraat is woest! Zijn hele leven is verpest door al dat gezeur over het klimaat. Alles wat hij leuk vindt mag namelijk niet meer. Niemand wil meer met hem mee in zijn privé vliegtuig, opeens moet hij veel meer g...

Lees meer

8+.

De Wraak van de Klimaatpiraat is een educatieve escapetheaterproductie.

De Klimaatpiraat is woest! Zijn hele leven is verpest door al dat gezeur over het klimaat.

Alles wat hij leuk vindt mag namelijk niet meer. Niemand wil meer met hem mee in zijn privé vliegtuig, opeens moet hij veel meer gaan betalen voor zijn vijftien grote auto’s en wat is er nou weer mis met een beetje plastic op straat? Daarom is de Klimaatpiraat uit op wraak. Hij wil nooit meer ook maar iemand over het klimaat horen praten, hij is het helemaal zat. Om daarvoor te zorgen is hij bezig met een plan. Een plan waardoor niemand meer mag demonstreren...

In de educatieve escapetheaterproductie De Wraak van de Klimaatpiraat is het jouw taak om het plan van de Klimaatpiraat te stoppen. Via spannende escape room games en film kom je steeds meer te weten over klimaatverandering. Deze informatie kun je gebruiken om de Klimaatpiraat te overtuigen. Maar haast je, voordat het te laat is!

Waarom een escape room?
Kinderen worden ontvankelijker, creatiever en enthousiaster wanneer ze verkeren in een staat van verwondering. Deze staat van verwondering zorgt er- voor dat zintuigen worden aangescherpt, en moedigt kinderen aan om op speelse wijze informatie op te nemen. Daarnaast zijn onze escape rooms gecombineerd met theater geweldige ervaringen, en leuk om voor kinderen samen te doen met hun klas, vriendjes of ouders.

Studio eXp
Onder de naam Studio eXp gaat stichting Helden verder. Theatermaker Charlie Duran is de initiatiefnemer van Studio eXp. In 2016 begon theatermaker Charlie Duran met het combineren van danstheater en escaperooms. Met zijn succesvolle voorstellingen op locatie: Laboratory of Men, The Secret of Mondays en The Narcissist ontwikkelt de maker zijn eigen stempel. In 2018 won hij de Jeugdtheaterprijs door het pitchen van zijn concept voor Secrets.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : vanaf 14:00
za 1 oktober 2022 : vanaf 15:00
za 1 oktober 2022 : vanaf 16:00
za 1 oktober 2022 : vanaf 17:00
za 1 oktober 2022 : vanaf 19:00
za 1 oktober 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 11.00

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl

€ 11,00