Subterranean Street Society

29 januari 2022, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Over een metalen resonator, scherp schurende holle basgitaren, vintage cassette tape noise en duistere drums hoor je een ruige stem poe?tische verhalen vertellen. Dit is Subterranean Street Society, een Deens-Nederlandse band die een mix van folk, rock en grunge maakt. Al sinds 2016 gaat de band de ...

Lees meer

Over een metalen resonator, scherp schurende holle basgitaren, vintage cassette tape noise en duistere drums hoor je een ruige stem poe?tische verhalen vertellen. Dit is Subterranean Street Society, een Deens-Nederlandse band die een mix van folk, rock en grunge maakt. Al sinds 2016 gaat de band de hele wereld over met shows in o.a. Nieuw-Zeeland, Engeland en Rusland. Ook zagen we het drietal al twee keer eerder bij Simplon UP in onze bovenzaal. Met een nieuw album op zak keren ze terug voor een eigen clubshow.

Het begon voor Subterranean Street Society allemaal bij singer-songwriter Louis Puggaard-Mu?ller, die jaren als straatmuzikant door Europa zwierf. Voor de liefde verhuisde hij naar Amsterdam. De liefde ging helaas voorbij, maar hij kreeg er wel een band voor terug. Hij vond bassist Ivo Johan Schot en drummer Joost Koevoets en samen begonnen ze aan de opnames van het album ‘Twelve Steps’, een conceptalbum over alcoholisme. Afgelopen november bracht de band het album uit door middel van een livestream in de Melkweg en werd het lovend ontvangen door de muziekpers. We zijn dan ook benieuwd hoe Substerranean Street Society het album live gaat presenteren. Ruig, explosief en onvoorspelbaar wordt het zeker!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 januari 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader