Sum 41

6 augustus, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Canadese punkrockband Sum 41 komt naar Groningen. Wie in de late nineties en vroege zero’s MTV keek, kan de lyrics van de punkpop-anthems In Too Deep en Fat Lip onbetwist meezingen. Het is alweer 18 jaar geleden dat Sum 41 hun debuutalbum All Killer No Filler uitbracht. Sindsdien ontwikkelde de...

Lees meer

De Canadese punkrockband Sum 41 komt naar Groningen. Wie in de late nineties en vroege zero’s MTV keek, kan de lyrics van de punkpop-anthems In Too Deep en Fat Lip onbetwist meezingen.

Het is alweer 18 jaar geleden dat Sum 41 hun debuutalbum All Killer No Filler uitbracht. Sindsdien ontwikkelde de stijl van het ondeugende punkpop viertal, kenmerkend door hun hip-hop poses en jongensachtige humor, zich van mainstream punk tot hardere en zwaardere sound waar meer en meer metal invloeden in terug te horen zijn. Inmiddels ligt het zevende studioalbum Order In Decline in de schappen, dat frontman Deryck Whibley binnen drie weken schreef nadat hij drie jaar lang onafgebroken op wereldtournee was. Live kun je evenveel passie en energie op het podium als in het publiek verwachten. Je bent gewaarschuwd: zorg dat je niet ‘In Too Deep’ de moshpit raakt, anders houd je aan dit concert wellicht een ‘Fat Lip’ over.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 6 augustus 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 36.60

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 36,60

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader