Summertime!

22 mei, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Iedereen herkent het wel: die eerste vakantiedag, reizend naar je vakantiebestemming. Relaxed rijden ondanks de grote afstand die je moet afleggen, met op de radio heerlijke vakantiemuziek. Het gevoel van vrijheid en 2 weken nietsdoen. Na een sombere corona periode is Harmonie Euterpe, bekend van ...

Lees meer

Iedereen herkent het wel: die eerste vakantiedag, reizend naar je vakantiebestemming. Relaxed rijden ondanks de grote afstand die je moet afleggen, met op de radio heerlijke vakantiemuziek. Het gevoel van vrijheid en 2 weken nietsdoen.

Na een sombere corona periode is Harmonie Euterpe, bekend van ZOO MOOI, weer te bewonderen in het Atlas Theater met een nieuwe productie. Deze keer zetten zij een zomers concert neer in samenwerking met de band 4Ward en musical zangeres Esther Miske.

Zo kunt u onder andere genieten van de nummers Demasiado Corazón, Une Belle Histoire & Despacito en nog veel meer. Heeft u zin in een avond genieten van het prachtige harmonie orkest? Ga naar harmonieeuterpe.nl/summertime en koop uw kaartjes.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl