Sun Records – The Concert

20 januari 2023, Kielzog Theater in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De wervelende productie Sun Records vertelt het verhaal van de Sun Studio te Memphis, Tennessee. Deze zeer authentiek productie mag zich dan ook presenteren als de enige productie ter wereld met officiële toestemming vanuit Sun Records Studio. Een zeer getalenteerde, jonge cast zingt en speelt met v...

Lees meer

De wervelende productie Sun Records vertelt het verhaal van de Sun Studio te Memphis, Tennessee. Deze zeer authentiek productie mag zich dan ook presenteren als de enige productie ter wereld met officiële toestemming vanuit Sun Records Studio. Een zeer getalenteerde, jonge cast zingt en speelt met verve alle grote artiesten van Sun Records en hun bijbehorende wereldhits!

Deze plek wordt gezien als de absolute bakermat van de rock-‘n-roll en hedendaagse muziek. Onder leiding van oprichter en eigenaar Sam Philips wist deze kleine studio met platenlabel zich wereldwijde faam te vergaren. Sam trok zich niets aan van de apartheid in Amerika en was wild van de rhythm & blues. Hij nam veelal artiesten op die buiten Memphis werden geboycot door de mainstream radiostations en platenwinkels. Philips ontdekte o.a. B.B. King, Howling Wolf, Carl Perkins, Johnny Cash, Rufus Thomas, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en last but not least Elvis Presley.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 20 januari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 24.75
CJP : € 22.50

Toelichting: incl. pauzedrankje.

Waar is het?

Kielzog Theater
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl

€ 24,75