SUUNS

18 september, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Canada; Dark electro rock trio. De Canadezen van het experimentele rock-trio SUUNS nemen alle ruimte om hun geluid te ontwikkelen en hierbij hun eigen muzikale universum te creëren. In het geval van SUUNS levert het intrigerende luistertrips op van donkere elektro met pulserende beats en rockinvloe...

Lees meer

Canada; Dark electro rock trio.

De Canadezen van het experimentele rock-trio SUUNS nemen alle ruimte om hun geluid te ontwikkelen en hierbij hun eigen muzikale universum te creëren. In het geval van SUUNS levert het intrigerende luistertrips op van donkere elektro met pulserende beats en rockinvloeden, aangevuld met de verontrustende fluisterzang van frontman Ben Shemie.

De band laat overal waar ze ter wereld komen een overweldigende indruk achter en heeft in de afgelopen dertien jaar dan ook een flinke reputatie als liveband opgebouwd. Muzikaal zijn ze in vlagen ongrijpbaar, maar vooral afwisselend. Het laatste album ‘The Witness’ is zelf opgenomen en geproduceerd tijdens de lockdown.

Meer dan 10 jaar geleden stonden ze al eens in de grote zaal, waarna ze in 2015 met de bijzondere samenwerking met Jerusalem in my Heart deze wederom plat speelden. Nu, in 2022, komen ze terug!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 september 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 18,00