uitverkocht

Suzan & Freek

21 oktober, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muzikale avond met Suzan & Freek UITVERKOCHT! De tickets voor deze voorstelling zijn verkocht via www.suzanenfreek.nl. Heb je ticket-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met het GUTS ticketing. Suzan & Freek stonden de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten met liedjes als Blauwe Dag, ...

Lees meer

Muzikale avond met Suzan & Freek

UITVERKOCHT! De tickets voor deze voorstelling zijn verkocht via www.suzanenfreek.nl. Heb je ticket-gerelateerde vragen? Neem dan contact op met het GUTS ticketing.

Suzan & Freek stonden de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten met liedjes als Blauwe Dag, Weg Van Jou, Goud en Honderd Keer. Dit jaar spelen ze hun grootste shows ooit, maar na twee uitverkochte Ziggo Dome shows en een volle festivalzomer met optredens op grote festivals als Paaspop, Concert At Sea en Zwarte Cross zoekt het duo dit najaar de intimiteit van het theater op. Samen met hun voltallige band brengen ze hun grootste hits, afgewisseld met kleine liedjes en verhalen. Dichtbij, persoonlijk en één en al muziek: een avond waarbij meezingen mag, stilzitten niet gaat lukken en waarna je met een goed gevoel weer naar buiten stapt.

Lees minder

Data en tijden

vr 21 oktober 2022 : vanaf 20:15 ( uitverkocht )

Prijzen

Volwassenen : € 47.50

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl