Sweatshop: Virtuoso Exposure + De Republiek

17 april in Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De afstudeerconcerten van vanavond staan volledig in het teken van de gitaar.

Ramon Zandberg brengt met Virtuoso Exposure een ode aan zijn gitaarhelden. Ate Kamsma en Chris Wassenaar kruipen met De Republiek in de huid van rockband De Staat.

Virtuoso Exposure is het examenproject van gitarist Ramon Zandberg. Het is een avond waarop hij met zijn gitaarskills laat zien wie zijn grootste voorbeelden zijn. Vanaf het moment dat hij gitaar leerde spelen, is Ramon constant gedreven door gitaarmuziek.

Met voorbeelden als Steve Vai, Nuno Bettencourt en Plini is hij altijd aan het oefenen om beter te worden. Ter afsluiting van zijn studie geeft Ramon een eenmalig optreden waarin hij een ode brengt aan zijn gitaarhelden van de laatste vijftig jaar: een avond vol rock van toen tot nu!

Nijmeegse rockband De Staat is niet meer weg te denken uit de nationale en internationale muziekwereld. Met een eigen sound en indrukwekkende liveshow hebben ze een flinke indruk gemaakt op muziekcollectief De Republiek.

Ate Kamsma en Chris Wassenaar zijn onderdeel van dit collectief en studeren vanavond af met hun vertolking van De Staat-nummers als Witch Doctor en Rooster-Man.

Met onder andere leden van Pendants en Psychotic Lumberjacks spelen ze op het evenement 'Sweatshop' en is het dansen, draaien, stampen en schreeuwen tot je erbij neervalt. Welcome to the Sweatshop!

Zaal: Arena
Type: Staconcert.

Links

www.neushoorn.nl/nl/event/180829/sweatshop-virtuoso-exposure-de-republiek

Data en tijden

di 17 april 2018 : 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 5.00 € 5.00
Kinderen : € 5.00
65 plus : € 5.00
CJP : € 5.00

Voorverkoop: prijs geldt voor vvk online, vvk kassa € 3.00, Ruiterskwartier 41, https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/181619.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 580 00 00
info@neushoorn.nl

€ 5,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen