Sweelpop

20 augustus, Feesttent Zuidenveldterrein in ZWEELOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met het mooie bericht van het kabinet dat de corornamaatregelen voor eendaagse evenementen versoepeld worden, zijn wij ondertussen druk bezig met het organiseren van de 39e editie. Bij een nieuwe editie hoort een toffe line-up en laten wij de toffe line-up van vorig jaar gewoon meegenomen hebben n...

Lees meer

Met het mooie bericht van het kabinet dat de corornamaatregelen voor eendaagse evenementen versoepeld worden, zijn wij ondertussen druk bezig met het organiseren van de 39e editie.

Bij een nieuwe editie hoort een toffe line-up en laten wij de toffe line-up van vorig jaar gewoon meegenomen hebben naar dit jaar! De line-up bestaat onder andere uit de rappers Snelle en Diggy Dex. Met de ‘The Streamers’ traden zij dit jaar op bij Paleis Noordeinde en in de Kuip. Snelle zal samen met zijn band plankgas gaan met nummers als ‘Reünie' en ‘Smoorverliefd’.

Diggy Dex is bekend van onder andere ‘De zon op’ en ‘Laten we dansen’. Sweelpop 2021 wordt geopend door singersongwriter Hannah Mae. Zij werkt samen met Ilse de Lange en scoorde een hit met 'Back to you .

Als ‘rode draadband’ is mashup band Daredevils gestrikt. Zij schopten het tot en met de battles van de Voice of Hol land en zullen op Sweelpop voor een knallend feest zorgen. De afsluiter van de avond is Beatcrooks. Met shows op de Zwarte Cross en in het Gelredome zorgen ze overal voor een feestexplosie. De artiesten zullen er samen voor zorgen dat de 39e editie van Sweelpop onvergetelijk wordt!

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Feesttent Zuidenveldterrein

7851 AC ZWEELOO

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader