SWIMorDROWN, Bladecrusher en Bloodsucker - Hardcore @ The Legend

16 december, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het is weer tijd voor een lekker potje hardcore! SWIMorDROWN Het Heerenveen-based SWIMorDROWN tovert pure metallic hardcore adrenaline. Het Nederlandse kwintet heeft 14 jaar lang een absolute hel gebracht met dezelfde line-up, die ze graag op dezelfde manier willen voortzetten. Bladecrusher Mix ...

Lees meer

Het is weer tijd voor een lekker potje hardcore!

SWIMorDROWN
Het Heerenveen-based SWIMorDROWN tovert pure metallic hardcore adrenaline. Het Nederlandse kwintet heeft 14 jaar lang een absolute hel gebracht met dezelfde line-up, die ze graag op dezelfde manier willen voortzetten.


Bladecrusher
Mix 80s Thrash a la Slayer, Violence en Exodcus met de crossover van Cro-Mags en DRI en je hebt Bladecrusher. Deze band, voorheen bekend als Tempest, is dé nieuwe Friese Thrashsensatie met (ex)leden van bands als Cornered, Chelsea Smile en Manu Armata; genoeg ervaring in de gelederen!


Bloodsucker
Het vijfkoppige Bloodsucker maakt, in tegenstelling tot wat schrijver dezes vermoedde en ondanks de naam van de groep, geen trage en boze black metal, maar snoeiharde punk uit het straatje van Bad Brains en Minor Threat en met een vleugje metal à la Anthrax.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 7.50 € 5.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 7,50