Syb van der Ploeg & Band

16 september, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tuinconcert. Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en heerlijke muziek. Zeg je de naam Syb van der Ploeg, dan volgt steevast: van De Kast? Maar Syb is veel meer dan de z...

Lees meer

Tuinconcert.

Het Podium en De Tamboer organiseren voor de vierde keer een reeks tuinconcerten in de gezellige tuin van het theater. Geniet in de open lucht van de ontspannen sfeer en heerlijke muziek.

Zeg je de naam Syb van der Ploeg, dan volgt steevast: van De Kast? Maar Syb is veel meer dan de zanger van de Friese band. Hij begon de Engelse rockband Spanner, maakte een solo-cd, speelde in musicals, was Jezus in de eerste Passion, zong met het NNO, reist al tien jaar de theaters langs met Motel WestCoast en The Best of Britain. En dat is nog lang niet alles.

Tijdens dit tuinconcert zie je Syb zoals je hem nog niet eerder zag! Speciaal voor De Tamboer speelt hij samen met zijn waanzinnige liveband de mooiste nummers uit zijn carrière. Van De Kast tot Fleetwood Mac en de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden. Dit wil je niet missen!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 september 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 17,50