Sylvie Kreusch

12 oktober, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Mysterious alternative electropop; België; band. De afgelopen jaren is Sylvie Kreusch als een ware wervelwind door het Vlaamse en Nederlandse poplandschap gestormd. Haar expressieve optredens en spannende mix van sfeervolle pop, broeierige vocalen en alternatieve geluiden brachten haar veel lof. Kr...

Lees meer

Mysterious alternative electropop; België; band.

De afgelopen jaren is Sylvie Kreusch als een ware wervelwind door het Vlaamse en Nederlandse poplandschap gestormd. Haar expressieve optredens en spannende mix van sfeervolle pop, broeierige vocalen en alternatieve geluiden brachten haar veel lof. Kreusch is niet geïnteresseerd in popmuziek met een concreet statement: mysterie, dubio en suggestie voeren de boventoon. Hoe dat klinkt? Als donkere, spannende pop met invloeden van indie en alternative.

Niet alleen in de muziek, maar ook in de internationale film- en modewereld gooit deze muze hoge ogen. Zo componeerde ze bijvoorbeeld muziek voor modemerk Prada. Kreusch werd in eerste instantie bekend als frontvrouw van Soldier's Heart en als zangeres van Warhaus. De breuk met haar ex bezingt ze in het bezwerende 'Wild Love', dat dit jaar verscheen als een van haar nieuwe singles in aanloop naar haar langverwachte debuutplaat, genaamd 'Montbray'. Op 12 oktober zal ze VERA betoveren!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 12 oktober 2022 : 21:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 15,00