Syzygy

7 oktober, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Beeldend theater door de Jakop Ahlbom Company. Jakop Ahlbom kennen we van zijn wervelende voorstellingen, waarin hij ons met mime, dans, humor, slapstick en illusionisme meeneemt naar een wereld waarin fantasie en realiteit verstrikt raken. Ook met ‘SYZYGY’ creëert hij een fascinerende belevenis v...

Lees meer

Beeldend theater door de Jakop Ahlbom Company.

Jakop Ahlbom kennen we van zijn wervelende voorstellingen, waarin hij ons met mime, dans, humor, slapstick en illusionisme meeneemt naar een wereld waarin fantasie en realiteit verstrikt raken. Ook met ‘SYZYGY’ creëert hij een fascinerende belevenis vol beelden die nog lang op je netvlies blijven hangen. Anders dan bij groot gemonteerde voorstellingen kruipt hij dit keer wat dichter op je huid om een blik te werpen op ons machtigste maar ook het meest kwetsbare bezit: het lichaam.

Hoe hebben cultuur en media invloed op ons zelfbeeld en kunnen we omgaan met verandering? Hoe ver gaat maakbaarheid en wat is schoonheid eigenlijk precies? Vier vrouwelijke performers spelen, net als altijd bij Ahlbom, een spannend spel met surrealisme en transformatie. Deze magische en poëtische trip langs werkelijkheid en illusie brengt je steeds weer bij de vraag: kan je ánders kijken? En zie je je eigen lichaam en dat van degene naast je na afloop met een nieuwe blik? Durf je los te laten wat je dacht zeker te weten?

Lees minder

Data en tijden

do 7 oktober 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader