Talk of the Town

5 maart t/m 31 juli, Forum Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dagblad van het Noorden en Forum Groningen presenteren live vanuit de hoofdstad van het Noorden wekelijks het spraakmakende en vrolijke begin van je weekend: Talk of the Town! Talk of the Town is een luchtige talkshow die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit op de...

Lees meer

Dagblad van het Noorden en Forum Groningen presenteren live vanuit de hoofdstad van het Noorden wekelijks het spraakmakende en vrolijke begin van je weekend: Talk of the Town!

Talk of the Town is een luchtige talkshow die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit op de week die komen gaat. Met actuele gasten, live muziek, vaste columnisten en inbellende kijkers!

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries. De show wordt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen, en is te volgen op forum.nl, dvhn.nl, Facebook, YouTube en Instagram. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek uiteraard welkom om aan te schuiven.

Wekelijkse columns
Bram Esser, die je wellicht kent van zijn boek De sollicitant, is een van onze vaste columnisten. Hij is naast filosoof en publicist ook ontdekkingsreiziger van het alledaagse. Bij Bram is niks vanzelfsprekend, of liever gezegd; het vanzelfsprekende moet volgens hem gewantrouwd worden. We kijken dan ook uit naar zijn blik op de wekelijkse actualiteit.

De presentatoren
Lara Harbes
Lara is presentator, schrijver, podcastmaker en vaste samenwerkingspartner van kunstcollectief WERC. Als presentator bij organisaties als het NNT, Eurosonic/Noorderslag en De Kunstbende is Lara niet meer weg te denken uit het culturele veld van Noord-Nederland. Met nieuwsgierigheid, scherpe vragen en een flinke dosis humor zorgt ze voor prikkelende en interessante interviews.

Nathan de Vries
Nathan is presentator en programmamaker. Met zijn 29 jaren heeft hij al een behoorlijke rugzak aan ervaring. Zo presenteerde hij o.a. Spuiten en Slikken en de Keuringsdienst van waarde. Hij is nieuwsgierig, ad rem en beschikt over de nodige zelfspot.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 juli 2021 : vanaf 17:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9712 KN GRONINGEN
050 368 36 83
www.forum.nl
info@forum.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader