Tangarine

10 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Als identieke eeneiige tweeling is Tangarine een unieke en graag geziene gast op de podia. Voor Arnout en Sander Brinks was de Coronaperiode een gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan en met name hun talenten als songwriters te verkennen. Samen met producer Gordon Groothedde hebben de tweelingb...

Lees meer

Als identieke eeneiige tweeling is Tangarine een unieke en graag geziene gast op de podia. Voor Arnout en Sander Brinks was de Coronaperiode een gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan en met name hun talenten als songwriters te verkennen.

Samen met producer Gordon Groothedde hebben de tweelingbroers een aantal sterke popsongs opgenomen en een nieuwe sound en show ontwikkeld. Met sterke refreinen, sfeervolle arrangementen en hun unieke stemgeluid laat Tangarine de potentie van in- ternationaal hitsucces klinken.

In februari kondigden Tangarine en poppodium Hedon een samenwerking aan. Gezamenlijk werd er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe liveshow waarmee Tangarine zich wil profileren op poppodia en festivals. Heel bewust kiest de band voor detail en totaalbeleving die goed matchen met de nieuwe songs. Dit najaar zal Tangarine weer live gaan spelen en het publiek kennis laten maken met songs als ‘Here with You’, ‘Shadow’ en ‘Scars’. Songs met veel dynamiek en refreinen die je snel her- kent en mee kunt zingen. Misschien niet zo zuiver als Arnout en Sander, maar wel met net zoveel gevoel en passie door de teksten met veel elementen van identificatie en herkenning.

De gezichten en stemmen blijven hetzelfde. De songs zullen anders zijn dan de mix van indie, folk en americana waarmee het duo zich een eigen positie wist te verwerven in het Nederlandse muzieklandschap. Sinds 2010 bracht Tangarine vijf albums uit en met name de samenwerking met Calexico leverde lovende kritieken op en bezorgde de band een volle agenda en een trouwe fanbase. In 2014 kreeg Tangarine nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde de harten van de tv-kijkers.

De broers reisden langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. In de jaren erna richtte Tangarine zich op concerten in het theater. Tevens werden Arnout en Sander door Esquire uitgeroepen tot de best geklede artiest.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis.

Deur 20:00
Aanvang 20:45.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 10 december 2021 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.00 € 17.00
CJP : € 12.75 € 12.75

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111053733.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 17,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader