Tangarine

23 juli, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Authentiek en oprecht – dat zijn de kernwaarden van de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks, die samen het duo Tangarine vormen. Al op dertienjarige leeftijd begonnen de broers met het schrijven van eigen muziek, beïnvloed door hun helden, Simon and Garfunkel en Bob Dylan. Een niet aflatende stroo...

Lees meer

Authentiek en oprecht – dat zijn de kernwaarden van de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks, die samen het duo Tangarine vormen. Al op dertienjarige leeftijd begonnen de broers met het schrijven van eigen muziek, beïnvloed door hun helden, Simon and Garfunkel en Bob Dylan. Een niet aflatende stroom van liedjes was het gevolg.

In 2013 werd Tangarine huisband van De Wereld Draait Door. Vanaf dat moment werd de band rond de broers een landelijk fenomeen. Hun carrière raakte in een stroomversnelling, met uitverkochte zalen als gevolg. Voor de laatste twee studioalbums werkten de broers samen met de Amerikaanse band Calexico en werden de platen aldaar opgenomen in Tucson, Arizona.

De sterkste troef van Tangarine is de onberispelijke samenzang. Hoewel de invloed van Simon & Garfunkel en Bob Dylan duidelijk hoorbaar blijft, is het een unieke muzikale eenheid die de boventoon voert en die Tangarine tot een uitzonderlijk duo maakt. Wie erbij was heeft het tijdens ons festival Jûn fan Peije in 2017 in het Thalenpark kunnen ervaren! We zijn er trots op dat ze nu terugkomen naar Iduna voor een akoestische sessie.

SUPPORT: Amarens de Boer
Als publiekslieveling tijdens de eerste editie van Pedaal Muzikaal kon het natuurlijk niet lang duren voordat we Amarens de Boer in Iduna zelf zouden uitnodigen! Met haar aanstekelijke Nederlandstalige liedjes ondersteund door jazzy akkoorden en gevuld met een woordspeling of twee maakt Amarens nummers die aanschuren tegen de kleinkunst. Hierbij passeren diverse onderwerpen de revue: van een liefdesverklaring voor gerstenat in het ‘Karmeliedje’ tot het speciaal voor de pandemie geschreven ‘#wemogenweer’. Eind 2020 won Amarens dan ook niet geheel onverwacht de Friese Kleine Prijs van singer-songwriters.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 juli 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.00 € 16.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 16,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader