TankZilla +¡Pendejo! + The Ballet Bombs

26 maart 2022, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een lekker avondje keiharde gitaren die je met bruut geweld vrijwel alle hoeken van de muziek laten horen. Bij dit bonte gezelschap kun je niet anders dan je haren laten wapperen! Nadat Peter Pan Speedrock definitief de stekker eruit trok, stuitte zanger-gitarist Peter in de krochten van Eindhoven ...

Lees meer

Een lekker avondje keiharde gitaren die je met bruut geweld vrijwel alle hoeken van de muziek laten horen. Bij dit bonte gezelschap kun je niet anders dan je haren laten wapperen!

Nadat Peter Pan Speedrock definitief de stekker eruit trok, stuitte zanger-gitarist Peter in de krochten van Eindhoven op voormalig Wolfskop-drummer Marcin Hurkmans. In de Lichtstad sloegen meteen de bliksems in en alle stoppen door. TankZilla was geboren. Dit tweekoppige monster heeft het platwalsvermogen van een gepantserde tank, gewapend met een arsenaal aan riffs van Godzilla-kaliber.

¡Pendejo!
De Spaans-Nederlandse metalband ¡Pendejo! is het resultaat van een samensmelting van brass en stonermetal. Zanger El Pastuso brult je toe in het Spaans onder begeleiding van trage, stampende stoner en in de verte loeiende trompetten. De Latijnse roots van de heren zijn dan ook de verklaring voor hun taalkeuze. Met een bak aan ervaring beklimt het viertal nu het Bolwerk-podium. Time to get blown away!

The Ballet Bombs
Het uit Eindhoven afkomstige The Ballet Bombs zal de avond openen. Dat betekent frisse, maar luidruchtige stoner-garage. Geïnspireerd door Fuzz, Kyuss, Nirvana, Ty Segall en Black Sabbath kom je niet uit onder hun hoge energieprestaties. Laat staan de oorverdovende luide grunge- en fuzztunes van deze herriemakers.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 maart 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader