Tape Toy

28 mei, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

TAPE TOY is gek en gek is goed. TAPE TOY is gek en gek is goed. Deze band gaat lekker zijn eigen gang en heeft niet de drang om hip te moeten zijn. Met hun springerige muziek van harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen zal TAPE TOY je meenemen in een te gekke show vol energie. Deze indie r...

Lees meer

TAPE TOY is gek en gek is goed.

TAPE TOY is gek en gek is goed. Deze band gaat lekker zijn eigen gang en heeft niet de drang om hip te moeten zijn. Met hun springerige muziek van harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen zal TAPE TOY je meenemen in een te gekke show vol energie.

Deze indie rock talenten zijn bij elkaar gezet tijdens een schoolproject in 2017 aan het Conservatorium van Amsterdam. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij het Nederlandse publiek. Kort na de start van de band wonnen ze de Amsterdamse Popprijs en deden ze vele shows tijdens het rondreizende festival de Popronde. Ze mochten spelen op Eurosonic Noorderslag en werden verkozen tot 3FM Talent. TAPE TOY zet graag de boel op stelten, maar op hun debuutalbum ‘Honey, WTF’ (2022) is ook meer diepgang te horen. Op zaterdag 28 mei komen ze laten zien hoe dat live eruit ziet in onze bovenzaal!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 28 mei 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 11,00