Tartarus Records Presents: Throwing Bricks + Terzij de Horde

10 september, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De opener hedenavond zijn Throwing Bricks. Deze vijfkoppige band uit Utrecht begon als een venijnige hardcore act maar hebben in de loop der jaren hun stijl uitgebreid, zonder hun “punk” roots te verloochenen, naar een mix van verpletterende sludge akkoorden met een sausje Black Metal en een lekkere...

Lees meer

De opener hedenavond zijn Throwing Bricks. Deze vijfkoppige band uit Utrecht begon als een venijnige hardcore act maar hebben in de loop der jaren hun stijl uitgebreid, zonder hun “punk” roots te verloochenen, naar een mix van verpletterende sludge akkoorden met een sausje Black Metal en een lekkere “uit je tenen” oerschreeuw en is het project geëvolueerd tot de zware maar energieke moloch die het vandaag is.

Als headliner hedenavond treedt de band Terzij de Horde op. Met explosieve zang (en houding) brengt een eenheid die totale chaos naar serene rust leidt.

Wederom wordt de avond Downstage afgesloten. Ditmaal door Swerve het project van Richard Postma (Ortega, Tartarus Records) en Reinee Huizinga (voorheen Uhgah Wugah). Noiserock duo uit Groningen die de neiging hebben om elk nummer te beginnen als The Melvins en te eindigen als Sepultura uit het Chaos AD tijdperk.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 september 2022 : 20:45 - 23:45

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 10,00