Taste Of Trance

9 juli, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dj avond met trance muziek. Laat je meevoeren door subtiele uplifting melodieën, opzwepende energie en heerlijke pounding beats. Taste Of Trance brengt vanavond verschillende stijlen binnen het genre ten gehore. Verwacht een fijne subtiele opbouwende fase van gouden oude classic trance hits, maar o...

Lees meer

Dj avond met trance muziek.

Laat je meevoeren door subtiele uplifting melodieën, opzwepende energie en heerlijke pounding beats. Taste Of Trance brengt vanavond verschillende stijlen binnen het genre ten gehore. Verwacht een fijne subtiele opbouwende fase van gouden oude classic trance hits, maar ook melodic tot pounding hard trance passeren de muzikale revue in een fijne energievolle setting. Ga mee op deze muzikale reis waarbij de voetjes van de vloer gaan en je volledig op gaat in de fijne tunes van trancemuziek.

LINE-UP:
Sillywax
Frenz Cook
Sandro Ceglia
G-INC.
DJon Edge

Sillywax (Pieter Smidt)
Sillywax is gespecialiseerd in techno, trance en old skool, en staat al 2 decennia achter de wheels of steel. Hij opent Taste Of Trance met classic trance (1995 - 2005): de periode waarbij trance muziek in vele facetten aan het ontwikkelen was tot de hedendaagse stijlen. Een fijne instapstijl waar tracks met zijn persoonlijke touch worden gemixt tot een hoog herkenbaarheidsgehalte. Erg danceable voor diegene voor wie trance (nog) onbekend is.

Frenz Cook (Frank Kok)
Deze goedlachse dj draait al heel wat jaren alles waar zijn muzikale hart in ligt: van soulful deephouse tot fijne melodieuze trance waarbij de gevoelige snaar veelal geraakt wordt. De aandacht ligt hier in de melodielijnen, die worden ondersteund door schitterende vocals en een subtiele beat. “Music connects” is Frenz Cook en zijn lijfspreuk en wie kan dat niet beamen.

Sandro Ceglia
Deze dj is van vele markten thuis, en mede door het Italiaanse bloed dat door zijn aderen vloeit voel je het zonnige temperament. “Hard en een vleugje romantiek” is zijn credo dan ook. House tot techno is hem niet onbekend en vanavond zal hij zijn classic hardtrance tracks ten gehore brengen. Hierbij gaat de bpm omhoog en zullen de rauwe geluiden (de 303 geluiden) de muzikale overhand nemen.

G-INC. (Guido de Kock)
Deze trance dj draait al heel wat jaren mee en met zijn passie voor hardtrance laat hij de luisteraars flink losgaan op zijn muziek. Zijn doel is om het publiek een positieve vibe mee te geven, welke zorgt voor een uplifting effect. "Positive energy" is waar het om draait en dat deelt hij dan ook met alle toewijding in zijn performances.

DJon Edge
Deze multivarious dj staat vanaf 1996 achter de draaitafels en heeft een zeer veelzijdig repertoire. Zo giet hij hits uit de jaren 80 en 90 in een dansbaar jasje, maar hebben ook hardtrance tot early hardstyle zijn voorliefde. DJon Edge neemt je in zijn energievolle performance mee naar het randje van de muzikale beleving en weer terug. Dus gordels vast en enjoy the ride!

Zaal: NH Café

Lees minder

Links

Data en tijden

za 9 juli 2022 : 22:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

gratis